ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Πώς μπορούμε να αφαιρέσουμε εύκολα μπογιά από ξύλινες επιφάνειες;

μπογιά από ξύλο

Μπορούμε πολύ εύκολα και φθηνά μόνοι μας να αφαιρέσουμε από μια ξύλινη επιφάνεια την μπογιά. Αν  περάσουμε χρώμα πάνω σε μια επιφάνεια χωρίς να  την έχουμε τρίψει το αποτέλεσμα δεν θα είναι πολύ καλό.Ο πιο φτηνός τρόπος είναι με γυαλόχαρτο ωστόσο είναι πολύ χρονοβόρο και κουραστικό και δεν θα έχουμε αφαιρέσει αποτελεσματικά όλη την μπογιά, το να χρησιμοποιήσουμε τριβείο δεν αφαιρεί την μπογιά απόλυτα. Ο καλύτερος τρόπος αφαίρεσης μπογιάς από ξύλινες επιφάνειες είναι το θερμικό πιστόλι.Η τιμή τους ξεκινά από 10 ευρώ ανάλογα τι ισχύ έχουν και μέχρι τι θερμοκρασία φτάνουν. Για τέλειο αποτέλεσμα μπορούμε στο τέλος να τρίψουμε την επιφάνεια μας για ελάχιστα λεπτά με λίγο γυαλόχαρτο.
ΥΛΙΚΑ
Θερμικό Πιστόλι
Ξύλινη επιφάνεια
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε πως χρησιμοποιείται το θερμικό πιστόλι.
     πηγή βίντεο: youtube χρήστης eHow
     πηγή βίντεο: youtube χρήστης hydrovirgx
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Για επαγγελματική χρήση είναι κουραστικό να κρατάς συνέχεια το θερμικό πιστόλι για πολύ χρόνο και επειδή η τεχνολογία μας βοηθάει πάντα και κάνει την δουλειά μας γρηγορότερη και ευκολότερη δείτε και αυτό πριν κάνετε αγορά ενός απλού θερμικού πιστολιού.
      πηγή βίντεο: youtube χρήστης upkeepers
Πώς μπορούμε να αφαιρέσουμε εύκολα μπογιά από ξύλινες επιφάνειες; Πώς μπορούμε να αφαιρέσουμε εύκολα μπογιά από ξύλινες επιφάνειες; Reviewed by TipsNow on Ιουνίου 03, 2011 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.