ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

5+1 τρόποι για εξοικονόμηση χρημάτων από το νερό

5+1 τρόποι για εξοικονόμηση χρημάτων από το νερό
Η άσκοπη χρήση του νερού οδηγεί στο να πληρώνετε πάρα πολλά χρήματα κάθε φορά στο τέλος όταν σας έρχεται ό λογαριασμός.  Παρακάτω θα δείτε μερικά tips που θα σας βοηθήσουν και θα σας εξοικονομήσουν χρήματα από το νερό. 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Tip 1
Πρώτα από όλα επιδιορθώνουμε όλες τις βρύσες εάν στάζουν απλά αλλάζουμε τις τσιμούχες έτσι ώστε να μην στάζουν και υπάρχει συνεχής κατανάλωση στην πάροδο του χρόνου.  Φανταστείτε ότι μια σταγόνα νερού ι ανα δευτερόλεπτο είναι περίπου 800 λίτρα το μήνα!!! 
Tip 2
Το καθημερινό ντους και ειδικά το καλοκαίρι έαν είναι 5-6 λεπτά μπορείτε να εξοικονομήσετε 70-80 λίτρα ανά ημέρα.
Tip 3
Ειδικό καζανάκι με μειωτήρα νερού για μεγάλη και μικρή χρήση με αυτό τον τρόπο, μπορείτε επιπλέον να μειώσετε την κατανάλωση του νερού και να κερδίσετε χρήματα. Τα καζανάκια μπορείτε να τα προμηθευτείτε από την αγορά σε πολύ καλές τιμές.
Tip 4
Ειδικός μειωτήρας ροής για τις βρύσες μπορείτε με αυτόν τον τρόπο να εξοικονομήσει μια τετραμελής οικογένεια έως 18 λίτρα ανα ημέρα.
Tip 5
Κατά το βούρτσισμα τον δοντιών, σαπούνισμα χεριών, ξύρισμα, δεν αφήνουμε την βρύση να είναι ανοιχτή μπορούμε να εξοικονομήσουμε 3-4 λίτρα το λεπτό. 
Tip 6
Εάν έχετε πλυντήριο πιάτων το ενεργοποιούμε και κάνουμε πλύση μόνο όταν είναι γεμάτο πιάτα, με αυτό τον τρόπο μειώνουμε τις πλύσεις ανα μήνα και καταναλώνουμε λιγότερο νερό και περαιτέρω εξοικονομούμε χρήματα. Το ίδιο κάνουμε και για το πλυντήριο ρούχων.


5+1 τρόποι για εξοικονόμηση χρημάτων από το νερό 5+1 τρόποι για εξοικονόμηση χρημάτων από το νερό Reviewed by TipsNow on Φεβρουαρίου 12, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.