ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Τρόπος για να αφαιρέσουμε τις γρατσουνιές σε ξύλινα έπιπλα

Τρόπος για να αφαιρέσουμε τις γρατσουνιές σε ξύλινα έπιπλα
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αφαιρέσουμε με φυσικό τρόπο τις γρατσουνιές από ένα ξύλινο τραπέζι. Ο παρακάτω τρόπος είναι για επιφανειακές γρατσουνιές, δεν είναι για βαθιές γρατσουνιές. Σε περίπτωση που οι γρατσουνιές στην επιφάνεια του ξύλου είναι πολλοί βαθιές θα χρειαστείτε άλλη διαδικασία που θα αναλύσουμε σε άλλο άρθρο μας. Παρακάτω θα δείτε αναλυτικά τα υλικά και την διαδικασία για να αφαιρέσουμε τις επιφανειακές γρατσουνιές από μια ξύλινη επιφάνεια.
ΥΛΙΚΑ
1/2 της κούπας λευκό ξύδι
1/2 της κούπας Ελληνικό ελαιόλαδο
1 Πανάκι βαμβακερό
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Τοποθετούμε σε ένα μπολ το λευκό ξύδι και το ελαιόλαδο μας και ανακατεύουμε καλά. Στην συνέχεια με ένα βαμβακερό πανάκι  τρίβουμε πολύ καλά την ξύλινη επιφάνεια που έχει τις επιφανειακές γρατσουνιές  για αρκετή ώρα σε κυκλικές κινήσεις. Είναι έτοιμο θα δείτε ότι οι επιφανειακές γρατσουνιές στο τραπέζι σας δεν θα υπάρχουν πια. Είναι ένας πολύ εύκολος, φυσικός και οικολογικός τρόπος για να επιδιορθώσετε την επιφάνεια του επίπλου σας. 

Τρόπος για να αφαιρέσουμε τις γρατσουνιές σε ξύλινα έπιπλα Τρόπος για να αφαιρέσουμε τις γρατσουνιές σε ξύλινα έπιπλα Reviewed by TipsNow on Νοεμβρίου 29, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.