ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

2 + 1 tips για τους ξηρούς καρπούς

Τρόπος για να σπάσουμε πολύ εύκολα τα καρύδια

Τρόπος για να σπάσουμε πολύ εύκολα τα καρύδια

Υπάρχουν πολλοί εναλλακτικοί τρόποι για να σπάσουμε τα καρύδια και να βγει ολόκληρη η ψίχα του καρυδιού. Η διαδικασία και τα υλικά που θα χρειαστούμε είναι τα εξής:
ΥΛΙΚΑ
Μια λεκάνη
Νερό
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ 
Μέσα σε μια λεκάνη βάζουμε νερό ανάλογα με την ποσότητα καρυδιών που έχουμε στην συνέχεια βάζουμε τα καρύδια μέσα και τα αφήνουμε για μια ώρα να μουλιάζουν, στην συνέχεια σπάμε κανονικά τα καρύδια με αυτό τον τρόπο σπάει μόνο το τσόφλι και η ψίχα του καρυδιού θα βγει ολόκληρη.
Τρόπος για να ξαλμυρίσουμε τα φιστίκια

Τρόπος για να ξαλμυρίσουμε τα φιστίκια

Ένας εναλλακτικός τρόπος για να ξαλμυρίσουμε τα φιστίκια είναι ο εξής:
ΥΛΙΚΑ
Μια λεκάνη
Νερό
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Τοποθετούμε μέσα σε μια λεκάνη νερό και στην συνέχεια ρίχνουμε τα φιστίκια. Τα αφήνουμε για δέκα λεπτά και είναι έτοιμα.

Τρόπος για να ξεφλουδίσουμε πολύ εύκολα τα φουντούκιαΤρόπος για να ξεφλουδίσουμε πολύ εύκολα τα φουντούκια

Η διαδικασία και τα υλικά που θα χρειαστούμε είναι παρακάτω:
ΥΛΙΚΑ
Φούρνος
Ταψάκι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Σε ένα ταψάκι απλώνουμε τα φουντούκια που θέλουμε να ξεφλουδίσουμε, στην συνέχεια σε προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου. Τοποθετούμε στον φούρνο το ταψάκι με τα φουντούκια για 5 -6 λεπτά. Στην συνέχεια βγάζουμε ο ταψάκι από τον φούρνο αφήνουμε να κρυώσουν τα φουντούκια. Μ ε αυτό τον τρόπο το ξεφλούδισμα θα είναι πάρα πολύ εύκολο.
2 + 1 tips για τους ξηρούς καρπούς 2 + 1 tips για τους ξηρούς καρπούς Reviewed by TipsNow on Αυγούστου 02, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.