ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Πώς μπορείτε να δείτε όλες τις φωτογραφίες στο Facebook με ένα κλικ;

Πώς μπορείτε να δείτε όλες τις φωτογραφίες ενός χρήστη στο  Facebook;
Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι να βρείτε όλες τις φωτογραφίες  στο Facebook ακόμα και αν έχουν γίνει ρυθμίσεις να μην φαίνονται οι φωτογραφίες. Υπάρχει μια εφαρμογή προέκταση για τον Browser Chrome που όταν την ενεργοποιήσετε έχετε πρόσβαση στις φωτογραφίες μόνο με ένα κλικ. Η διαδικασία που χρειάζεται να ακολουθήσετε είναι παρακάτω.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Μπείτε  στις προεκτάσεις του Chrome  στην συνέχεια αναζητήστε την εφαρμογή  i can see you  όπως βλέπετε και στην παρακάτω εικόνα στην συνέχεια κάνουμε εγκατάσταση της εφαρμογής.
Πώς μπορείτε να δείτε όλες τις φωτογραφίες ενός χρήστη στο  Facebook;

Αφού κάνετε εγκατάσταση την εφαρμογή κλείστε και ξανά ανοίξετε τον browser σας μπείτε στο Facebook και πηγαίνετε στο profile που Θέλετε. Στην συνέχεια στον browser πάνω δεξιά θα εμφανιστεί το logo της εφαρμογής που έχετε κατεβάσει, όταν πατήσετε επάνω θα εμφανιστεί ένα μενού  όπως βλέπετε στην παρακάτω εικόνα
Πώς μπορείτε να δείτε όλες τις φωτογραφίες ενός χρήστη στο  Facebook;

Εάν πατήσετε την πρώτη επιλογή σας δείχνει όλες της φωτογραφίες του χρήστη, στην δεύτερη επιλογή τις φωτογραφίες που έχει κάνει σχόλιο, στην τρίτη επιλογή τις φωτογραφίες που έχει κάνει like.
Πώς μπορείτε να δείτε όλες τις φωτογραφίες στο Facebook με ένα κλικ; Πώς μπορείτε να δείτε όλες τις φωτογραφίες στο  Facebook με ένα κλικ; Reviewed by TipsNow on Μαΐου 25, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.