ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε εισόδημα μέσω διαδικτύου;

Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε  εισόδημα μέσω διαδικτύου;
εδώ για διαφημιστικό σπότ
Υπάρχουν αρκετοί τρόποι κάποιος να βγάλει κάποια χρήματα μέσω του διαδικτύου και επειδή οι συνθήκες είναι αρκετά δύσκολες σε αυτό το άρθρο θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Έστω και 100, 200 ή 300 ευρώ ως extra εισόδημα τον μήνα μπορεί να βοηθήσει κάποιον:
1) Μέσα από την πώληση διαφόρων βίντεο, φωτογραφιών, και σχεδίων που μπορείς να κάνεις μπορεί να φαίνεται αστείο ότι κάποιος μπορεί να τραβήξει μια φωτογραφία ένα σκύλο ή μια γάτα ή ένα τοπίο και να βγάλει χρήματα από αυτό αλλά υπάρχουν πολλά site στο διαδίκτυο που μπορείτε να βάλετε τις φωτογραφίες με διάφορα τοπία, άγρια ζώα, σχέδια κλπ. Που να είναι κατα βάση καλλιτεχνικές. Στους παρακάτω συνδέσμους που ακολουθούν μπορείτε να δείτε μερικά παραδείγματα διαφόρων site που μπορείτε να πουλήσετε τις φωτογραφίες τα βίντεο τα σχέδια ακόμα και τρισδιάστατα βίντεο.
 fotolia
shutterstock
photoboxgallery
istockphoto
shutterpoint
bigstockphoto
dreamstime
canstockphoto
stockxpert
crestock
revostock
turbosquid
vectorstock
2) Ξέρεις πολύ καλά αγγλικά και σου αρέσει να γράφεις κείμενα. Προσπάθησε να γράψεις ένα μικρό βιβλίο υπάρχουν πολλά site στο διαδίκτυο που μπορείς να το πουλήσεις.όπως για παράδειγμα το lulu
3) Έχεις ταλέντο στην ζωγραφική μπορείς να πουλήσεις τα σχέδια σου και τα έργα σου σε πολλά site στο διαδίκτυο όπως για παράδειγμα στο redbubble στο deviantart κλπ.
4) Είσαι καλός στο να σχεδιάζεις logo ή διάφορα άλλα τότε δες το παρακάτω site μπορεί να τα πουλήσεις στο zazzle στο cafepress κλπ.
5) Μπορείς να βγάλεις χρήματα πουλώντας διάφορα αντικείμενα που δεν χρησιμοποιήσεις όπως για παράδειγμα διάφορες αντίκες και πολλά άλλα μέσω του ebay ή διάφορα πράγματα που μπορείς να κατασκευάσεις.
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε εισόδημα μέσω διαδικτύου; Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε  εισόδημα μέσω διαδικτύου; Reviewed by TipsNow on Οκτωβρίου 30, 2013 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.