ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Πώς μπορούμε να καθαρίσουμε και να δώσουμε την φυσική γυαλάδα στα φυτά μας και στα λεία φύλλα τους οικολογικά;

Πώς μπορούμε να καθαρίσουμε  και να δώσουμε την φυσική γυαλάδα στα φυτά μας και στα λεία φύλλα τους οικολογικά;Υπάρχουν πολλοί τρόποι να καθαρίσουμε τα φυτά και τα λεία φύλλα τους και να τους δώσουμε μια φυσική γυαλάδα. Ο πιο εύκολος τρόπος χωρίς να χρησιμοποιούμε χημικά προϊόντα είναι ο εξής:
ΥΛΙΚΑ
4 λίτρα νερό
1/2 της κούπας μαγειρική σόδα
1 κουταλιά την σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού ξύδι
ψεκαστήρας πλάτης ή ένα απλό ψεκαστήρα χειρός
1 απλό δοχείο 4 λίτρων για να φτιάξουμε το μείγμα μας.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Στο δοχείο τοποθετούμε τα 4 λίτρα νερό μας στην συνέχεια βάζουμε την μισή κούπα μαγειρική σόδα, μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και τέλος ένα κουταλάκι του γλυκού ξύδι.  Ανακατεύουμε πολύ  καλά  έτσι ώστε το μείγμα μας να γίνει ομοιογενές.Το μείγμα μας είναι έτοιμο. Στην συνέχεια το τοποθετούμε στην ψεκαστήρα πλάτης ή σε ένα απλό ψεκαστήρα χειρός, όλο ή  όσο μείγμα θέλουμε ανάλογα των αριθμό των φυτών που έχουμε και θέλουμε να καθαρίσουμε.
ΠΡΟΣΟΧΗ
Το μείγμα αυτό δεν το χρησιμοποιούμε για κάκτους κτλ. και για φυτά με χνουδωτά φύλλα. 
Πώς μπορούμε να καθαρίσουμε και να δώσουμε την φυσική γυαλάδα στα φυτά μας και στα λεία φύλλα τους οικολογικά; Πώς μπορούμε να καθαρίσουμε  και να δώσουμε την φυσική γυαλάδα στα φυτά μας και στα λεία φύλλα τους οικολογικά; Reviewed by TipsNow on Απριλίου 03, 2012 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.