ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Πώς βάζουμε οδηγούς σε παλιά συρτάρια κουζίνας;

πώς βάζουμε οδηγούς σε συρτάριαΤο να τοποθετήσει κάποιος οδηγούς συρταριών σε παλιά συρτάρια ή να αλλάξει χαλασμένους οδηγούς για συρτάρια είναι πολύ εύκολο.. Η μόνη δαπάνη που έχουμε είναι να αγοράσουμε τους οδηγούς περίπου 6 με 10 ευρώ για κάθε συρτάρι ωστόσο η τίμη κυμαίνετε ανάλογα το μέγεθος των οδηγών.
ΥΛΙΚΑ
οδηγοί συρταριών 4 κομμάτια για κάθε συρτάρι.
1 κατσαβίδι
μερικές βίδες
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Πριν ξεκινήσουμε πρέπει να τονίσουμε ότι υπάρχουν δυο τύποι οδηγών συρταριών ο πρώτος τύπος τοποθετείται λίγο κάτω από την μέση του συρταριού και ο δεύτερος  ο οποίος είναι γωνία στο κάτω μέρος του συρταριού.Το μόνο που πρέπει να προσέξουμε ξεκινώντας είναι να μην τοποθετήσουμε λάθος τους οδηγούς για αυτό σε κάθε οδηγό που αποτελείται από τέσσερα  κομμάτια έχει ανάγλυφα επάνω κάποιους κωδικούς οι οποίοι σημαίνουν.
συρτάρια
DL = για συρτάρι αριστερά.
DR = για συρτάρι δεξιά
CL = για τα πλάγια τοιχώματα της κουζίνας αριστερά
CR = για τα πλάγια τοιχώματα της κουζίνας δεξιά

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε πως τοποθετούν οδηγούς στην μέση του συρταριού αντίστοιχα κάνουμε και για του οδηγούς γωνία για κάτω μέρος συρταριού.
                                                                                            πηγή βίντεο: youtube χρήστης iFurn
Πώς βάζουμε οδηγούς σε παλιά συρτάρια κουζίνας; Πώς βάζουμε οδηγούς σε παλιά συρτάρια κουζίνας; Reviewed by TipsNow on Ιουλίου 08, 2011 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σας ευχαριστούμε πολύ

Από το Blogger.